• Bosch EV14 550cc, CA18DET/RB20DET/RB26DETT.
Uusi Bosch EV14 suutin, hienointa ja uusinta suutinteknologiaa! Erittäin hyvä lähes näkymätön bensasumu, lineaarinen toiminta myös hyvin pienillä aukioloajoilla, todella tasainen tyhjäkäynti ja hyvät päästöarvot.

Suutin on vakiona 48mm pitkä, o-renkaasta o-renkaaseen. Useimmissa autoissa tarvitaan 12mm jatkoholkki että suuttimesta tulee tarpeeksi pitkä. Custom bensakiskolla et tarvitse jatkoholkkeja.

Suuttimessa on USCAR-liitin, joka yleensä ei käy mihinkään autoon suoraan. Voit valita irtoliittimet, jotka vaihdetaan auton johtosarjaan, tai USCAR-EV1-sovittimen, jolla liitin käy suoraan esim RB20DET/RB26DETT/CA18DET johtosarjaan ja myös VAG-konsernin autoihin.

Tämä suutin on korkeaohminen. RB26DETT ja CA18DET vakiosuuttimet ovat matalaohmiset, korkeaohmisen suuttimen kanssa täytyy suuttimien etuvastus poistaa käytöstä. Tähän on yksityiskohtaiset ohjeet asennusohjeissa. CA18DETin tapauksessa ohitus käy helposti Z-Powerin Ohituspalikalla.

Vastaavasti RB20DETissä (r32 gtst skyline) vakiosuutinkin on korkeaohminen, joten tämä suutin on siihen täysin bolt-on.

Suuttimet ovat valikoituja sarjoja, tuotot mahdollisimman lähellä toisiaan. Hinta on yhdelle suuttimelle. Jos tilaat neljä, saat valikoidun neljän sarjan. Tässä suutinmallissa testiraporttia EI tule mukana, suuttimet tulevat jo minulle sarjoitettuina.

Suutinten vaihdon jälkeen voit lähettää vakiosuuttimesi vaihdossa meille, tätä lomaketta käyttäen!

Asennusohje s13-malliin, klikkaa tästä!

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Bosch EV14 550cc, CA18DET/RB20DET/RB26DETT.

  • Merkki: Bosch
  • Tuotenumero: EV14_550CC
  • Saatavuus: Varastossa
  • 69.00€

  • Hinta palkintopisteinä: 69

Vaihtoehdot