• Bosch EV14 2000cc, CA18DET/RB20DET/RB26DETT
Jättikokoinen 2000cc Bosch EV14-suutin, hienointa ja uusinta suutinteknologiaa! Erittäin hyvä lähes näkymätön bensasumu, lineaarinen toiminta myös hyvin pienillä aukioloajoilla. Lähes yhtä hyvin käyttäytyvä suutin kuin "pikkuveljensä" 550cc ja 1000cc, todella tasainen tyhjäkäynti ja hyvät päästöarvot tälläkin.

Suutin on vakiona vain 36mm pitkä, o-renkaasta o-renkaaseen. Useimmissa autoissa tarvitaan 24mm jatkoholkki että suuttimesta tulee tarpeeksi pitkä, joissain autoissa 12mm riittää. Custom bensakiskolla et tarvitse jatkoholkkeja.

Suuttimessa on Denso-tyyppinen Sumitomo-liitin. Monissa Toyotoissa ja Mazdoissa on Denson vakiosuuttimet, silloin liittimen pitäisi käydä suoraan. Muihin autoihin joutuu joko vaihtamaan johtosarjaan uuden liittimen.

Tämä suutin on korkeaohminen. RB26DETT ja CA18DET vakiosuuttimet ovat matalaohmiset, korkeaohmisen suuttimen kanssa täytyy suuttimien etuvastus poistaa käytöstä. Tähän on yksityiskohtaiset ohjeet asennusohjeissa. CA18DETin tapauksessa ohitus käy helposti Z-Powerin Ohituspalikalla.

Vastaavasti RB20DETissä (r32 gtst skyline) vakiosuutinkin on korkeaohminen, joten tämä suutin on siihen täysin bolt-on.

Suuttimet ovat valikoituja sarjoja, tuotot mahdollisimman lähellä toisiaan. Hinta on yhdelle suuttimelle. Jos tilaat neljä, saat valikoidun neljän sarjan.

Suutinten vaihdon jälkeen voit lähettää vakiosuuttimesi vaihdossa meille, tätä lomaketta käyttäen!

Asennusohje s13-malliin, klikkaa tästä!

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Bosch EV14 2000cc, CA18DET/RB20DET/RB26DETT

  • Merkki: Bosch
  • Tuotenumero: EV14_2000CC
  • Saatavuus: Varastossa
  • 139.00€

  • Hinta palkintopisteinä: 139

Vaihtoehdot