• Siirtymäohjelma Z-Powerin lastuihin
Jos olet vaihtanut autoosi suuttimet tai ilmamäärämittarin, tarvitset lastuun uuden ohjelman. On mahdollista että auto ei lähde edes käyntiin vanhalla ohjelmalla.

Jos autossasi on jo asennettuna joku Z-Powerin peruslastu tai lisäkortti, voin lähettää postissa uudet lastupiirit joissa on autosi muutokset huomioitu. Vanhat piirit on asennettu kannalle, joten ne on helppo vaihtaa kun kampeaa ruuvimeisselillä piirin pois ja laittaa uuden tilalle. Katso tarkasti että piiri menee oikeinpäin ja että pinnejä ei taitu! Piirin suunta on merkitty piirin päällä olevalla lovella.

Tämä "siirtymälastu" on tarkoitettu lähinnä siihen että auton saa ajamalla tuotua tarkempaan autokohtaiseen säätöön. Säädöt eivät välttämättä ole kohdillaan isoja ahtopaineita ja kiihdytyksiä ajatellen, mutta varovaisella kaasunkäytöllä auton saa turvallisesti tuotua säätöön.

HUOM! Tämä tuote on vain asiakkaille jotka ovat jo aiemmin ostaneet jonkun Z-Powerin peruslastun. Jos olet aiemmin käynyt säädössä, voin tehdä muutokset suoraan edelliseen säädettyyn karttaan.

Jos autossasi on NIStune-kortti, voin lähettää siirtymäohjelman ilmaiseksi sähköpostilla.

Kirjoita lisätieto-kohtaan tarkemmat tiedot automallista, suuttimista ja ilmamäärämittarista.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Siirtymäohjelma Z-Powerin lastuihin

  • Merkki: Z-Power
  • Tuotenumero: SIIRTYMA
  • Saatavuus: Varastossa
  • 29.00€

  • Hinta palkintopisteinä: 29

Vaihtoehdot