• Viritys-ECU, HCR32 Skyline RB20DET
Valmis viritys-ECU R32 GTSt-malliin!

Tämä viritys-ECU on Nissan 300zx z32:n ECUsta muokattu Skylineen sopivaksi. Kaikki tarvittavat pinnijärjestyksen muutokset ja anturien eroavaisuudet on korjattu ECUn sisällä, eli ECU käy suoraan alkuperäiseen liittimeen ilman muutoksia.

R32:n oma ECUkin on mahdollista lastuttaa, mutta tällä viritys-ECUlla on pari merkittävää etua. Ensinnäkin, boksissa on lastu valmiiksi asennettuna, joten asennus on helppo. Vanha boksi vaan pois ja uusi tilalle, ei tarvitse lastuja juotella minnekään!

Toinen parannus on ihan auton toiminnassa. HCR32:n oma ECU ohjaa suuttimia kahdessa pankissa, kolme suutinta siis laukoo aina samanaikaisesti. Z32 ECU (tämä viritys-ECU) ohjaa jokaista suutinta erikseen sekventiaalisesti. Polttoaine syötetään juuri sopivalla hetkellä ennen sytytyshetkeä, jokaiseen sylinteriin erikseen! Tämä pienentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä, auto käy tasaisempaa tyhjäkäyntiä, ja moottorin hyötysuhteen paraneminen näkyy myös huipputehoissa.

Uudessa ECUssa ei ole kiinnitysrautoja mukana, ne on kuitenkin aika helppo väännellä pellistä itsekin. Ja eihän se ECU sieltä mihinkään karkaa vaikkei kovin lujasti paikoillaan olisikaan.

ECUissa on valmiiksi "peruslastu" asennettuna. Nopeusrajoitin ja fuelcut poistettu, kiekkarajoitinta nostettu, karttoja hiukan muutettu miedosti viritettyä moottoria silmälläpitäen. Jos muutoksia tehdään enemmän, kannattaa auto käyttää meillä autokohtaisessa säädössä.

Halutessasi saat ECUn myös NIStune valmiiksi asennettuna!

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Viritys-ECU, HCR32 Skyline RB20DET

  • Merkki: Z-Power
  • Tuotenumero: ECU_R32
  • Saatavuus: Varastossa
  • 249.00€

  • Hinta palkintopisteinä: 249

Vaihtoehdot