• Outlander PHEV 2013-2016 "Pehvanlämmitin"
"Pehvanlämmitin" on Mitsubishi Outlander PHEViin ulkolämpöanturin korvaava palikka, joka estää polttomoottorin käynnistymisen lämmitystarkoituksessa. Autolla pystyy näin ajamaan 100% sähköllä niin pitkälle kuin akussa virtaa riittää. Jos auto on varustettu sähköisellä sisätilan lämmityksellä, matkanteko on lämmintä ja mukavaa. Lämmityslaitteen voi pitää esimerkiksi +24C pyynnillä ja auto lämmittää sähköllä täydellä teholla.

Kaasupolkimen liiallinen painaminen käynnistää polttomoottorin edelleen normaalisti, mutta lämmityslaite ei enää käynnistä moottoria.

Anturi sijaitsee etupuskurin ala-aukossa, edestä katsoen oikeassa reunassa. Se on mahdollista vaihtaa käsikopelolla ilman työkaluja, puskuria irroittamatta. Liittimen lukituksen avaamisessa voi olla apua pienestä talttaruuvimeisselistä. Asennus on helppo myös palauttaa alkuperäiseksi, senkun tökkää alkuperäisen anturin takaisin liittimeen.

Pehvanlämmitin toimii Outlander PHEV-vuosimalleissa 2013-2016.

Klikkaa ylänurkan kuva isommaksi, siinä hiukan lisäohjeita.

HAITTAVAIKUTUKSET:

Mittariston lämpömittari näyttää aina +18C.

Alunperin ilmastoinnin viilennystä ei voi käyttää pakkasella, mutta nyt pystyy. Tästä voi olla seurauksena ilmastoinnin kennon jäätyminen. Tuulilasipuhalluksella Outlander kytkee aina myös ilmastoinnin, joten viilennys pitää erikseen muistaa kytkeä pois tuulilasipuhallusta käyttäessä! Eli painallus lumihiutale-nappia jotta viilennyksen merkkivalo sammuu ilmastointilaitteesta.

Ainakin osassa 2016-vuosimallin autoja on sähkölämmitteinen tuulilasi. Tämä lakkaa toimimasta kun Pehvanlämmitin on asennettu. Lisääntynyt puhaltimen lämmitysteho kuitenkin yleensä riittää korvaamaan menetyksen..

VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE:

Z-Power ei ota vastuuta laitteen mahdollisista haittavaikutuksista. Myöskään ei ole tiedossa miten maahantuoja tämmöiseen muokkaukseen suhtautuu ja miten se vaikuttaa auton takuuseen. Täyssähköajo on kuitenkin mahdollista myös vakioautolla, mutta vaikeammin ja yleensä sisätila kylmempänä.

Asennusohjeen ja lisätietoa löydät tästä linkistä: Asennusohje

Mainos toveri-pehvailijan tuulilasiin: Mainos

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Outlander PHEV 2013-2016 "Pehvanlämmitin"

  • Merkki: Z-Power
  • Tuotenumero: PHEV
  • Saatavuus: Varastossa
  • 29.00€

  • Hinta palkintopisteinä: 29