• NIStune Type 4 Board,  S14a/S15/P11/N15/ER34
Tämä kortti sopii autoihin joissa on ECUssa 20+30pinninen paikka lisäkortille. Lähinnä uudemmat SR20-koneiset autot, ja Skyline ER34 (GT-T). Jos automalliasi ei ole listattuna, kysy sähköpostilla onko NIStunea saatavilla.

NIStunella voi muokata auton karttoja reaaliajassa NIStune-ohjelmalla. Auto liitetään tietokoneeseen normaalilla consult-kaapelilla. Eli voit säätää autosi itse tai käyttää jossain penkissä säädettävänä. Kaikki on reaaliaikaisesti muokattavissa, ja "map-tracing" toimii eli ruudulla näkyy mitä kohtaa kartasta ECU milloinkin käyttää.

Tai jos käyt Z-Powerilla säädössä, NIStunen säätäminen on edullisempaa kun boksia ei tarvitse avata lainkaan, töpseli vain kiinni.

Huomaa että hintaan kuuluu vain NIStune-kortti. NIStune ohjelmisto ja Consult-kaapeli ostettava erikseen. Näitä et välttämättä tarvitse jos käyt meillä säädättämässä!

NIStune tulee esiohjelmoituna Z-Powerin normaalilla virilastulla kyseiseen automalliin. Tarvittaessa kortin saa myös ohjelmoituna esimerkiksi isommalle ilmamäärämittarille tai suuttimille, ilman lisähintaa! Kirjoita tämmöisistä toiveista tilauksen lisätietoja-kenttään.

Jos sinulla on ennestään Z-Powerin lisäkortti, mainitse siitä tilauksesi yhteydessä. Saat NIStune-kortista hiukan erilaisen version, joka käy suoraan alkuperäisen lisäkortin tilalle, suoraan samaan liittimeen.

Jos haluat lastun asennettuna, lähetä ECU postissa Z-Powerille niin lähetämme sen muokattuna takaisin, asennusmaksu 50. Alla asennusohje, jos haluat itse asentaa.

Asennusohje, PDF

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

NIStune Type 4 Board, S14a/S15/P11/N15/ER34

  • Merkki: NIStune
  • Tuotenumero: NISTUNE_4
  • Saatavuus: Varastossa
  • 299.00€

  • Hinta palkintopisteinä: 299

Vaihtoehdot