• NIStune Type 2 Board, R32/R33/R34/Z32
Tämä kortti sopii autoihin joissa on perinteinen eprom-lastupiiri, ja Consult-diagnostiikkaportti. Esimerkiksi Skyline R32 GT-R ja GTS-t, ja 300zx Z32. Myös muut mallit ovat mahdollisia, kysy!

NIStune toimii myös R33 Skylinessä jos hankit lisäksi R32-mallin ECUn, samoin R34 GT-R:ssä R32 ECUlla.

NIStunella voi muokata auton karttoja reaaliajassa NIStune-ohjelmalla. Auto liitetään tietokoneeseen normaalilla consult-kaapelilla. Eli voit säätää autosi itse tai käyttää jossain penkissä säädettävänä. Kaikki on reaaliaikaisesti muokattavissa, ja "map-tracing" toimii eli ruudulla näkyy mitä kohtaa kartasta ECU milloinkin käyttää.

Tai jos käyt Z-Powerilla säädössä, NIStunen säätäminen on edullisempaa kun boksia ei tarvitse avata lainkaan, töpseli vain kiinni.

Huomaa että hintaan kuuluu vain NIStune-kortti, NIStune ohjelmisto ja Consult-kaapeli ostettava erikseen. Näitä et välttämättä tarvitse jos käyt meillä säädättämässä!

NIStune tulee esiohjelmoituna Z-Powerin normaalilla virilastulla kyseiseen automalliin. Tarvittaessa kortin saa myös ohjelmoituna esimerkiksi isommalle ilmamäärämittarille tai suuttimille, ilman lisähintaa! Kirjoita tämmöisistä toiveista tilauksen lisätietoja-kenttään.

Jos haluat lastun asennettuna, lähetä ECU postissa Z-Powerille niin lähetämme sen muokattuna takaisin, asennusmaksu 50e. Alla asennusohje, jos haluat itse asentaa.

Kortti tulee esiohjelmoituna Z-Powerin perus virikartoilla!

Asennusohje, PDF

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

NIStune Type 2 Board, R32/R33/R34/Z32

  • Merkki: NIStune
  • Tuotenumero: NISTUNE_2
  • Saatavuus: Varastossa
  • 299.00€

  • Hinta palkintopisteinä: 299

Vaihtoehdot