• NIStune Type 1 Board, S13/Z31
Tämä kortti sopii vanhempiin autoihin joissa ei ole Consult-diagnostiikkaporttia, esimerkiksi 200sx s13 ja 300zx z31. Myös muut mallit ovat mahdollisia, kysy!

NIStunessa on USB-portti, jonka avulla auton ECUn saa liitettyä tietokoneeseen. NIStune-ohjelmalla näet reaaliajassa kierrosluvun, nopeuden, MAF- ja lambda-jännitteen, lämpötilan, akkujännitteen, sytkäajoituksen ja muita anturitietoja. Vikakoodit voidaan lukea ja nollata tietokoneella. Eli lähes samat ominaisuudet kuin uudempien autojen Consult-portilla!

Tärkein ominaisuus kuitenkin, että auton karttoja voi muokata reaaliajassa NIStune-ohjelmalla. Eli voit säätää autosi itse tai käyttää jossain penkissä säädettävänä. Kaikki on reaaliaikaisesti muokattavissa, ja "map-tracing" toimii eli ruudulla näkyy mitä kohtaa kartasta ECU milloinkin käyttää.

Tai jos käyt Z-Powerilla säädössä, NIStunen säätäminen on edullisempaa kun boksia ei tarvitse avata lainkaan, töpseli vain kiinni.

Huomaa että hintaan kuuluu vain NIStune-kortti ja usb-kaapeli, NIStune ohjelmisto ostettava erikseen. Ohjelmistoa et tarvitse jos käyt meillä säädättämässä!

NIStune tulee esiohjelmoituna Z-Powerin normaalilla virilastulla kyseiseen automalliin. Tarvittaessa kortin saa myös ohjelmoituna esimerkiksi isommalle ilmamäärämittarille tai suuttimille, ilman lisähintaa! Kirjoita tämmöisistä toiveista viereiseen Automalli-kenttään.

Asennus on hiukan monimutkaisempi kuin normaali virilastussa, asennusmaksu 70e. Jos haluat lastun asennettuna, lähetä ECU postissa Z-Powerille niin lähetämme sen muokattuna takaisin. Alla asennusohje, jos haluat itse asentaa.

Asennusohje, PDF, englanninkielinen

USB-liittimen asennus euro-s13:een, suomeksi

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

NIStune Type 1 Board, S13/Z31

  • Merkki: NIStune
  • Tuotenumero: NISTUNE_1
  • Saatavuus: Varastossa
  • 299.00€

  • Hinta palkintopisteinä: 299

Vaihtoehdot